onsdag 12 februari 2014

Årsmöte och medaljutdelning

I lördags den 8/2 så genomförde Folkpartiet i Mölndal årsmöte. Vi var drygt ett 40-tal medlemmar som deltog på mötet som hölls i restaurang Tegel vid Krokslätts fabriker. Valet av mötesplats visade sig vara grymt lyckat med en stämningsfull miljö och god mat. Det var många frågor som vi hann med att avhandla, och jag kan konstatera att året som har gått varit både innehållsrikt och händelserikt. Året har gått fort och mycket har hänt i både föreningsarbetet och på det lokalpolitiska planet. Den nuvarande styrelsen omvaldes enhälligt av mötet, och jag omvaldes även som ordförande för ett tredje år. Jag känner mig både ärad och stolt över det förnyade förtroendet, och ser nu fram emot kommande utmaningar.

Årsmöte Fp Mölndal 2014-02-08
Marcus Claesson              Lennart Persson              Glenn Grimhage
Vi hyllade även  vår liberala Mölndalsprofil Lennart Persson där jag fick äran att överlämna en Karl Staaff medalj i brons, den tredje högsta utmärkelsen man kan få som liberal. Lennart som varit aktiv i Folkpartiet Liberalerna i drygt 50 år förärades medaljen för en trogen liberal gärning. Kommunalrådet Marcus Claesson höll ett högtidstal där han b.la.nämnde följande: "Han har under alla dessa år varit ordförande i Miljö- och Hälsoskyddsnämnden men också både gruppledare och ordförande i Mölndals kommunfullmäktige. Lennart har också varit föreningens ordförande och däremellan ordförande i valberedningar och nomineringskommittéer lokalt, i Bohuslän och i Västra Götaland. Lennart Persson uppvisar ett osedvanligt mått av hänsynstagande och empati".
Stort Grattis!

Nu tar vi tag i uppladdningen för SUPERVALÅRET och kör så det ryker för en liberal seger, i både EU-valet i Maj och i de allmänna valen i September!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar